2024.10.14.
Déri Múzeum

Áldokumentumfilmek a MALTER-en

2024.09.26.
Magyar Nemzeti Galéria

Október 13-ig látható az Így történt.

2024.07.23.
hír
Ha tetszik, ossza meg másokkal is:
Nem egy olyan cikk olvasható manapság az interneten, amely a tippadó oldalak megbízhatatlanság hangoztatja, pedig jócskán vannak közöttük olyanok, amelyek valóban arra törekednek, hogy az ügyfeleiket minél több pénzhez juttassák.
Nem mindegyik tippadó oldal megbízhatatlan
Az egyik ilyen az OH Sports, amely több, mint 100 releváns, valós, igazolt ügyfélvéleménnyel rendelkezik, nem véletlenül. Nem arra biztatják az előfizetőiket, hogy rögtön meg kell gazdagodni, és nem a tuti tippes magas oddsokra vadásznak, hanem egységnyi tétes fogadásban és a profi tippekben gondolkodnak.

Magyarán mondva, egytől tízig terjedő skálán lévő tétegységekkel olyan profi tipsterek tippjeit teszik meg az online sportfogadó irodákban, akik kívül-belül ismerik a szakterületüket.

Akadnak veszteséges hetek is

Ha visszanézed a statisztikáikat, amelyeket minden hónapban a hírlevél feliratkozók számára kiküldenek, és a social media platformokon is publikálnak, akkor láthatod, hogy bizony még a legprofibb tipstereknek vannak rosszabb időszakai, de ez senkit sem zavar, mivel az év többi része általában bőven profitábilis.

Ezért sem lehet elégszer hangsúlyozni a hosszú távú gondolkodás, illetve a tudatosság jelentőségét. Csak így lehet idővel az online sportfogadással igazán szép összegeket nyerni.

Három alapszabály

Ha szeretnél az OH Kompánia tagja lenni, akkor három fő dolgot kell betartanod. Az egyik, hogy meghatározott bankrollal és tétekkel fogadsz, ezektől pedig még akkor sem térsz el, ha éppen rossz vagy pozitív szériában vagy.

A harmadik pedig, hogy nem fogadsz hülyeségekre, csak az oldal szakértő tippadói által küldött tippekre. Mint ahogy azt már fentebb említettük, az OH Sports olyan külföldi és magyar tippadókkal dolgozik, akik folyamatosan figyelemmel kísérik az adott sportág eseményeit, hogy igazán minőségi tippeket tudjanak adni.

Ez pedig remekül kihasználható, mivel a fogadóirodák nem tudják minden mérkőzés sérültjeit, hiányzóit és az egyéb tényezőket figyelemmel kísérni. De ha te megvásárolod valamelyik előfizetésüket, amelyeknek az ára 18 ezer forinttól egészen 30 ezer forintig terjed, akkor éppen azt teszed lehetővé, hogy az oldal a nap 24 órájában a legjobb ajánlatokat vadássza neked.

Végső gondolatok

A fentebb leírtakból is látható, hogy az OH Sports valóban a magyar sportfogadási piac jobbá tételére törekedik. Lehet, hogy nem tudják az idő kerekét visszaforgatni, hogy a megkárosított ügyfeleiket kárpótolják, a hitüket viszont ismét vissza tudják adni.

Reméljük, hogy téged is sikerült meggyőzni ezzel kapcsolatban. Ha bármi kérdésed felmerülne, keresd az említett weboldal szakértő munkatársait, akik szívesen állnak majd mindenben a rendelkezésedre! Sőt, még tanácsokat is adhatnak azzal kapcsolatban, hogy melyik csomagjukhoz érdemes csatlakozni.