2024.10.14.
Déri Múzeum

Áldokumentumfilmek a MALTER-en

2024.09.26.
Magyar Nemzeti Galéria

Október 13-ig látható az Így történt.

2024.10.21.
hír
Ha tetszik, ossza meg másokkal is:
Sokféle módon meg lehet mozgatni az embereket, ám szem előtt kell tartanunk azt, hogy a különböző programok eltérő reakciókat váltanak majd ki a többnyire más és más személyiségű emberekből.
Miért a humor a legfontosabb hozzávaló egy csapatépítő játék során?
Amikor azonban a saját munkavállalóinkból szeretnénk egy jobban együttműködő csoportot kialakítani, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy sikerül-e olyan megoldást, programot találnunk, ami mindenkinek egyformán tetszik.

A nevetés lehet a kulcs!

Abban talán megegyezhetünk, hogy a vidámság nincs senki ellenére. A Stepout games csapatépítő játékai pontosan ezért vannak humorral csurig töltve, s emiatt nem élik meg a kollégák a szabadidőből elvesztett, haszontalan programnak ezt az alkalmat.

A közös élmény és a jó hangulat pedig olyan elemek, amelyek képesek valóban – és kedvezően! – befolyásolni azt, hogy milyen munkahelyi légkör, illetve kollegiális kapcsolat alakul majd ki a munkavállalók között. A közösségformáló hatás biztosan nem marad el, ha sikerült együtt vagy időnként elsősorban saját magunkon kacagni egy jót. Ez még a legáthatolhatatlanabb falakat is képes ledönteni.

Nézzünk is meg néhány játékot, amely nem telhet el kacagás nélkül!

A Lame tasting újra és újra tarol!

Mármint a népszerűségi versenyen, természetesen nem a kollégák között! Ez egy kóstolós játék, ami közben nem csak lehet, de egyenesen kötelező is legurítani néhány korsó finom sört. Az érdeklődésre méltán számot tartó hasznos tudnivalók a sörszakértők szájából hangoznak el, míg a biztosan jó hangulathoz egy kis alkohol is hozzá fog járulni.

Az aukció elnevezésű játék szintén sokak kedvence!

Arra gondoljunk, amikor Activityben kell valami jól kivehetőt vagy éppen fantasztikusat alkotni. Na most ez az élmény e kettő izgalmas kombinációja lesz, sok-sok nevetés kíséretében, ugyanis minden csapatban megszületnek a műalkotások.

Ezt követően máris kezdődhet a licitálás, és persze a legértékesebb remekbe szabott rajzokat kell minden erőn felül megszerezni. Akinek a legnagyobb nyereséget sikerül abszolválnia, az lesz a győztes, feltéve, hogy nem fut ki közben az anyagi lehetőségeiből!

A borviadal egy különleges lehetőség!

A borkóstolókat már mindenki jól ismeri, na de mi a helyzet olyankor, ha a hagyományos kereteken csavarunk egyet, s mindezt jól nyakon öntjük egy nagy adag humorral? Akkor bizony megszületik a borviadal, ahol a borszakértők küzdenek a résztvevők kegyeiért.

A pontozáshoz nem elég a szakmai tudás, hiszen a stand-up és a szórakoztató érvelés lesz az, ami meg tudja fűszerezni ezeket a pillanatokat. Az improvizáció és a cselek szerves részei lesznek a mókának, amely végére egy igazán fantasztikus élménnyel gazdagodhat minden kolléga, aki a csapatépítő játékon részt vett.

A móka végeztével még sokáig formálja majd a közösséget a sok intenzív élmény, amely sokáig a beszélgetések kedves és egymást összekapcsoló, közelebb hozó témája marad. A nevetés erejével pedig még a legkeményebb jég is megtörhető! Ti melyik játékot választjátok?