Eseménynaptár
2024. november
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2024.11.23. - 2024.11.23.
Pécs
2024.11.21. - 2024.12.21.
Budapest
2024.11.16. - 2024.11.16.
Pécs
2024.11.15. - 2024.11.17.
Fehérvárcsurgó
2024.11.12. - 2024.11.12.
Szolnok
2024.11.10. - 2024.11.10.
Szentendre
2024.11.10. - 2024.11.10.
Szentendre
2024.11.10. - 2024.11.10.
Gödöllő
2024.11.10. - 2024.11.10.
Budapest
2024.11.10. - 2024.11.10.
Budapest
2024.11.10. - 2024.11.10.
Szentendre
2024.10.29. - 2025.02.09.
Budapest
2024.10.18. - 2024.11.22.
Dunaújváros
2024.09.29. - 2024.10.27.
Veszprém
2024.09.27. - 2024.10.27.
Szombathely
2024.09.20. - 2025.01.31.
Budapest
2024.09.18. - 2024.10.18.
Veszprém
2024.09.13. - 2024.12.13.
Szeged
2024.09.13. - 2024.11.24.
Sepsiszentgyörgy
2024.09.07. - 2024.10.25.
Kecskemét
Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum - Budapest
A múzeum épülete
Cím: 1036, Budapest Korona tér 1.
Telefonszám: (1) 212-1245
Nyitva tartás: K-V 10-18
ajánlott korosztály: 14 - 18 év
rendezvény
Ha tetszik, ossza meg másokkal is:
Múzeumi belépők, szolgáltatások árai:
Belépő felnőtteknek
1000 HUF
/ fő
Belépő diákoknak
500 HUF
/ fő
Belépő nyugdíjasoknak
500 HUF
/ fő
Belépő családoknak
(2 felnőtt + 1 gyermek)
2000 HUF
/ család
Belépő Budapest Kártyával
640 HUF
/ fő
Tárlatvezetés magyar nyelven
2000 HUF
Tárlatvezetés idegen nyelven
3000 HUF
Múzeumpedagógiai kapcsolattartó
Kiss Hajnalka
(1) 375-6249
Az intézmény felszereltsége
Szakemberek:
muzeológus
Helyiségek:
előadóterem, foglalkoztató
Eszközök:
  • technikai felszerelés: PC, projektor, videó, DVD-lejátszó, hangtechnika (mikrofonok, állványok, fények, vászon)
  • demonstrációs eszközök: látványraktár
  • egyéb segedeszközök: rajzeszközök, flip charte
Kényelmi felszereltség:
akadálymentes mosdó, hordozható székek, kerekesszék, orvosi rendelő a közelben, pihenő, ruhatár, ülőpárnák, vendéglő, étterem a közelben
Közlekedés:
akadálymentes épület
Előzetes bejelentkezéssel
Mióta léteznek Magyarországon vendéglátó szakiskolák? Milyen elméleti és gyakorlati tárgyakat kellett tanulni bennük? Kik voltak azok a mesterek, akiknek a keze alatt a legnagyobb séfek, kávésok, pincérek, szállodaportások nevelkedtek, és a szakmai ismereteken kívül mit tanítottak még a diákjaiknak? Miért volt elengedhetetlen a nyelvtudás, és hogyan tanultak meg a régi srácok pár év alatt három-négy nyelvet is?

Előadó: Saly Noémi

A program ideje: 60 perc

A foglalkozás létszáma: minimum 15 fő, maximum 40 fő